Térjen be hozzánk, ha elege van a nagy tányéron kis ételekből, értelmezhetetlen étel elnevezésekből, és az étkezés utáni korgó gyomorból! Tradicionális magyar éttermünkben mindenki azon dolgozik, hogy gyorsan, rendes adagot, kifogástalan minőségben tegyen Ön, és kedves családja elé. Családbarát éttermünkben gyermekjátszó sarok is rendelkezésre áll, így Ön nyugodtan étkezhet tovább, ha már az apróságok végeztek, és játszanának valamit. Akadálymentesített vendéglőnk minden igényt kielégít. Csapolt és üveges sörökkel, minőségi Aklan pincészetes borokkal és Cornus Somló Spirit pálinkákkal tesszük még élvezetesebbé a nálunk eltöltött ebédet vagy vacsorát. Vállaljuk céges rendezvények, osztálytalálkozók, csapatépítő tréningek, család rendezvények, baráti összejövetelek, esküvők lebonyolítását. Bármilyen kérdése, kérése lenne, keressen minket a +36-87/434-825 telefonszámon, vagy írjon emailt az info@reparozicsarda.hu címre!

Répa Rozi története:

Billege egykori fogadójában Répa Rozi várta a folyton bujdosó, de hozzá mindig vissza-visszatérő Sobri Jóskát – ahogyan azt Eötvös elbeszélésében később a lány bátja, Répa Ferkó elmesélte.
A történet szerint a betyár egy fogadóban találkozott a jóravaló cselédlánnyal, és első pillantásra belészeretett. Noha feleségül nem vehette, a legenda szerint hűen és tiszta szívből szerette, mindenkitől elvárta, hogy kedvesét úriasszonyként kezeljék, és embereit megeskette, hogy halála után is kitartanak mellette.
Így is tett egyikük, aki Sobri halála után, megtörten és megöregedve, de megvitte a hírt a fiatal lánynak, aki akkor már két éve hiába várt szerelmére.
Répa Rozi a billegei fogadóból könnyek közt indult szerelme sírjának keresésére – és többé soha senki nem látta őt…